Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Το Χθεσινό γκανιάν πιο ήταν??

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και επισκέπτες του BetsLoader!!!Ως πότε θα έχετε αυτόματο πιλότο?? Δεν νοείτε να έχεις το καλύτερο τερματοφύλακα των ομίλων έξω!!Μας είπατε ότι ο Kresic δεν θα παίξει με την Δυναμό γιατί απειλείτε η οικογένεια του άντε καλά τότε... Γιατί δεν μας λέτε για τον μάνατζερ??? Ξέρετε εσείς!!! Τελικά για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι ο Χάβος παίρνει το χαρτάκι. Με βάζεις 3 ανέτοιμους παίχτες και με τους κάνεις αλλαγή ...ρε πάτε καλά εκεί πέρα???Θα μου πεις ποιον να έβαζε ρε μεγάλε??Δεν με ενδιαφέρει ποιον θα έβαζε,δεν γίνετε στο αριστερό άκρο να είναι ο ΛΙΝΟ και να μην έχει κάνει έστω μια μπούκα!! Πάντως χθες είχε βρομίσει ο τόπος όλοι έψαχναν να το τσιμπήσουν σε ειδικό στοίχημα--αλλαγή τερματοφύλακα στο ημίχρονο--λέτε να έδινε καλή απόδοση?? Όποιος το βρήκε πάντως τα άρπαξε χοντρά!!! Κάτσε εσύ παοκτζή και φώναζε φάε και την καζούρα πάρε και το χαρτάκι και έξω από την πόρτα!! Ειλικρινά όσο γράφω τσατίζομαι περισσότερο για αυτό το κόβω εδώ!!


 Όσο για τα στοιχηματικά μας είδαμε χθες τι έγινε τα συμπεράσματα δικά σας... θα τα πούμε αργότερα με τα σημερινά πονταρίσματα μας...

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες φίλε Loader… αλλά και άλλη κλάση οι Ρώσοι… ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ φίλε betonia!! Θα διαφωνήσω πιστεύω ότι η πρόκριση με fener και το όλο σκηνικό ήταν πολύ πιο δύσκολο από αυτό με τους Ρώσους!! Εγώ αλλού εστιάζω μήπως ο Πάοκ έπιασε Ταβάνι και κάτι ήξερε ο πορτογάλος και την έκανε με ελαφρά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή