Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Κέρδισε τζακπότ εκατομμυρίων στα 5 νέα παιχνίδια της Vistabet.com
Οι εκπλήξεις της Vistabet.com προς τους παίκτες της δε σταματούν ποτέ! Αυτήν τη φορά μας εντυπωσιάζει με 5 νέα συναρπαστικά άμεσα παιχνίδια που υπόσχονται πολλές συγκινήσεις και μεγάλα κέρδη!
Ανάμεσα σε αυτά μπορείτε να βρείτε το Hall of Gods με τζακπότ που έχει ήδη ξεπεράσει το €1,7 εκατ. και αυξάνεται συνεχώς, καθώς και το Jack Hammer, ένα συναρπαστικό φρουτάκι 3 τροχών και 15 γραμμών πληρωμής, στο οποίο μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και €250.000!
Το νέο παιχνίδι Boom Brothers, είναι το πιο εκρηκτικό παιχνίδι που έχετε παίξει έως σήμερα! Προκαλέστε τις περισσότερες εκρήξεις στο ορυχείο, βρείτε τα διαμάντια, το χρυσό και τα ρουμπίνια και κερδίστε πολλές δωρεάν περιστροφές και μεγάλα έπαθλα!
Μη ξεχάσετε όμως να παίξετε και τα Piggy Riches και Secret Code, δύο παιχνίδια με φανταστικά γραφικά, ρεαλιστικό ήχο και απίστευτο gameplay που απλά θα σας συναρπάσουν!
Επισκεφτείτε σήμερα τη Vistabet.com, όπου θα βρείτε κι όλα τα υπόλοιπα δημοφιλή παιχνίδια, όπως Ρουλέτα, Μπλάκτζακ και Κίνο, καθώς και μεγάλες προσφορές και εκπλήξεις που δε σταματούν πότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου